Recensies

De reis langs instanties en de zoektocht naar de beste plek voor je kind is pittig. Hoe fijn is het dan om te horen dat ouders en vertegenwoordigers eindelijk bij ons hun zoektocht kunnen staken. Een last valt van je schouders. Bij ons vind je kundige professionals, een duidelijke en flexibele manier van werken, begrip én een ongedwongen sfeer.

Onze jeugdigen komen met plezier naar Heuvelhof en dat is precies waar wij gelukkig van worden. Dit zijn de ervaringen:
 

"T. een super fijne tijd gehad, veel geleerd en is op vele gebieden geholpen. Op naar een nieuwe fase."

Ouder

"Lieve Francine,

Bedankt voor alles! Voor je geduld, je enorme inzet, je bevlogenheid en al je kennis en kunde. Je bent niet alleen voor W, maar ook voor mij een enorme steun geweest afgelopen jaren. Dank daarvoor!"

Ouder

"Bedankt voor alle dagen waarin hij het moeilijk had en dankzij jullie aandacht zijn zorgen weer vergat. 

Bedankt voor het vertrouwen in zijn kunnen en zijn talenten, voor het helpen groeien en voor alle leuke momenten."

Ouder 

"Mijn kind heeft het erg leuk gehad en veel geleerd bij Heuvelhof."
Ouder

"Hoi Francine en Kelly,

Toch even een mailtje om de waardering uit te spreken voor jullie inzet, flexibiliteit en beschikbaarheid om voor X steeds weer klaar te staan en dingen voor haar te organiseren! DANK!
Goed weekend :) "
Jeugdbeschermer

"Het is een warm nestje. Het is rond en overzichtelijk. Het is een schuilplaats. Een voederplaats. Een uitkijkplaats. Het waait met alle winden mee. Het is een Heuvelhofnestje."
C. Wallaart

"**Veel Lof voor Heuvelhof **

Heuvelhof gaat flexibel en adequaat om met lastige situaties. Door de slordigheid in de roosters van het taxibedrijf moest de begeleider langer (soms zelfs eerder aan de begeleiding beginnen) en de locatie langer open houden. Heuvelhof wist hierop heel flexibel in te spelen. Normaliter zou ons kind overprikkeld thuis komen na zo een rit en tot onze verbazing kwam hij juist ontspannen terug! Dit is echt voor het eerst dat hij bij dit soort vergelijkbare (onaangekondigde) situaties rustig en aanspreekbaar thuis kwam. 

Ook ligt de prioriteit; de zorg en welzijn van het kind op de 1e plaats ipv stoppen met begeleiding omdat het tijd is. Vervelend voor de begeleider; maar ze gaan hier echt zo goed en ontspannen mee om! Vooral dit stukje deed iets met mij. Zo dankbaar dat Francine en Kelly deze prachtige locatie zijn gestart en met hart en ziel runnen. Ze hebben de juiste kennis en kundigheid in huis.
Last but not least, onze complimenten gaan ook uit naar Suus. Heuvelhof heeft het hartje van onze zoon weten te veroveren, daarmee ook die van ons. ♥️

Groetjes,
Een (tijger)mama"

"Bij Rivierduinen werken we graag samen met Heuvelhof. Zij bieden een mooi aanvullend aanbod om met name bij kinderen met ASS de vertaalslag te kunnen maken van het ‘leren’ naar het ‘doen’. Hiermee kunnen vaardigheden uitgebreid worden."
Sanne Nonhebel, klinisch psycholoog Rivierduinen

“Intens dankbaar zijn we voor de liefdevolle begeleiding en een doeltreffend behandeltraject voor onze dochter. Al na enkele weken merkte wij een positieve verandering in haar gedrag bij ons thuis en op school. Ze wordt zelfverzekerder, kan gevoelens steeds beter onder woorden brengen, en ze heeft geleerd om ‘gezonde’ vriendschappen te sluiten. Francine en Kelly hebben de juiste kaders neergezet en samen met de andere medewerkers zijn ze een krachtig team! De samenwerking met ons als ouders is erg fijn en transparant. Een aanbeveling voor alle andere ouders die hun kind zien worstelen, er is dus wel een plek met veel mogelijkheden tot verbetering! “
M. Alblas

"Heuvelhof is een stabiele haven voor onze zoon waar ik ons kind zelfs op zijn moeilijkste momenten met een gerust hart durft te brengen."
Josien