Vacature Jeugdzorgwerker C of D

Algemeen
Als begeleider op de kleinschalige zorgboerderij van Heuvelhof werk je aan een goede en vertrouwde omgeving waar kinderen en jongeren met een neurobiologische ontwikkelingsstoornis worden begeleid. De specialisatie van Heuvelhof is de autismespectrumstoornis, echter is er veelal sprake van comorbide klachten bij de specialistische doelgroep van Heuvelhof. De begeleiding is individueel en doelgericht van aard. Als begeleider draag je bij aan de ontwikkeling van de zelfredzaamheid van de cliënt. Een uitdagende en stevige functie waar je jouw ervaring en deskundigheid volop kunt inzetten en ontwikkelen.

Hoofdtaken:
- Je haalt eventueel de cliënt op en indien zo afgesproken breng je de cliënt na de begeleiding thuis.
- Je begeleidt de cliënt bij Heuvelhof op de zorgboerderij. Indien gewenst door ouder en cliënt, zullen de dieren betrokken worden bij de begeleiding.
- Je maakt aan het begin van de begeleiding een planning. Hierin is een hoop vrijheid, mits dit aansluit bij de doelen van de cliënt.
- Je stelt in samenwerking met een psycholoog doelen op.
- Als mentor speel je in op de behoeftes van de cliënt en coördineer je een deel van de zorg (overdracht collega's, nagaan of alle begeleiders een vergelijkbare aanpak bij die cliënt hanteren, inhoudelijk de zorg managen van deze cliënt).
- Je hebt een actieve bijdrage aan het behalen van de doelen.
- Na ieder begeleidingsmoment wordt een evaluatie van de dag geschreven.
Ieder kwartaal evalueer je de voortgang van de doelen.
- Je geeft ouder/vertegenwoordiger bij de overdracht een terugkoppeling van de dag.
- Je neemt deel aan de voor de begeleiding verplichte cursussen, themabijeenkomsten en overleggen.

Voor meer informatie over de funtieprofielen:
Jeugdzorgwerker D
Jeugdzorgerwerk C

Parttime en fulltime mogelijk. 


Vragen of interesse?

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Francine de Wit via 06-23961743 of je kunt direct je cv en motivatiebrief mailen naar info@heuvelhofzorg.nl