Specialist in autismezorg

Individuele en professionele zorg
Bij ons staat een persoonlijke en professionele aanpak centraal. Wij zijn gespecialiseerd in de autismespectrumstoornis en bieden individuele zorg en dagbehandeling aan jeugdigen van 4 tot 18 jaar. Daarnaast bieden wij nog andere vormen van zorg, meer informatie hierover is te lezen onder het kopje diensten.
Wij hebben een efficiënte methodiek ontwikkeld waarbij het gevoel van vertrouwen en veiligheid voorop staat. De methodiek is ook zeker succesvol bij jeugdigen met een complexe hulpvraag die moeite hebben met het vinden van een passende plek. Onze zorg start altijd één op één en is volledig afgestemd op de behoeften van de jeugdige. Dit is juist bij deze doelgroep zo van belang. Wij bieden deze zorg zo lang als nodig. Zodra de jeugdige eraan toe is, is het mogelijk om bij Heuvelhof door te stromen naar dagbehandeling in een groepje van maximaal drie jeugdigen.

Wij ondersteunen ook de ouders bij vragen die ze hebben rondom hun kind. Dit kan gaan over vragen rondom de aanvraag van de zorg bij de gemeente tot vragen over de ontwikkeling van hun kind. Wij willen het gezin, het systeem, graag vooruit helpen.

Heuvelhof is op zoek naar collega's.

Ben jij op zoek naar uitdagend werk binnen een hecht team. Je hoeft 's ochtends niet je broodtrommeltje te vullen, want lunch en diner regelen wij! Wij bieden je een overzichtelijk inwerkprogramma, hebben maandelijks aan het eind van de dag met elkaar groepssupervisie voor wie wil en er is altijd de mogelijkheid om individuele supervisie te krijgen. Ook krijgt iedere medewerker een scholingsbudget dat vrij breed inzetbaar is. De directie is nauw betrokken bij de zorg, dus de lijntjes zijn kort en verbeterpunten worden altijd snel doorgevoerd.

We werken met collega's die uitblinken in activiteiten met de paarden, collega's die de cliënten altijd weer kunnen verrassen door nieuwe knutselplannen en collega's die zelfs de meest drukke cliënten kalmte in het hoofd kunnen bieden door de rust die zij uitstralen. Ben jij de topper die ons fijne team komt versterken? Zie hier onze vacature.

We helpen u graag verder

Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk op afspraak! Wij maken graag tijd vrij om kennis te maken en te beoordelen of Heuvelhof de meest geschikte plek is voor de jeugdige. Na het invullen van het aanmeldformulier zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om een afspraak in te plannen.